Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо про стан дівчинки, на яку впало дерево в Ужгороді (ВІДЕО)

16 листопада під час обрізки дерев біля школи одне з дерев впало на дівчинку-школярку. Дитина отримала серйозні травми. На сьогодні стан маленької ужгородки досі важкий.

Стало відомо про стан дівчинки, на яку впало дерево в Ужгороді (ВІДЕО)


Аніта Білей, яку під час обрізки скалічило дерево, - досі у важкому стані. Щонайменше 2 тижні дівчинка не вставатиме через пошкодження голови. Ліва ніжка зафіксована апаратом зовнішньої фіксації, перев’язка відбувається щодня, бо через сильну забрудненість ран – є запалення. Місця навколо пошкоджень набряклі і постійно ниють, тому Аніта досі на знеболювальному. Пальчиками на нозі може рухати, тож за прогнозами лікарів - ходити буде.

Дівчинка мріє швидше стати на ноги, і повернутись у школу та на улюблений гурток малювання. Детальніше у сюжеті "21 Каналу":



Читайте також: В Ужгороді на школярку впало дерево: дитині травмувало ногу (ФОТОФАКТ)


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: