Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці спіймали в Ужгороді інтернет-шахрая

Кіберполіції вдалось встановити особу зловмисника, який заробив на довірливому жителі Чернігова 1200 гривень.

Закарпатські правоохоронці спіймали в Ужгороді інтернет-шахрая


42-річний чернігівець став жертвою афериста, який займався псевдопродажем господарських товарів в мережі Інтернет.

Продавець з Ужгорода ошукав чоловіка на 1200 гривень, які той переслав на рахунок за пральний порошок. Не отримавши відповідного товару, і зрозумівши, що його ошукали, чернігівець звернувся за допомогою до кіберполіцейських Закарпаття.

Фахівці сектору протидії кіберзлочинності ГУНП в Закарпатській області провели розслідування і встановили особу шахрая. Ним виявився 29-річний мешканець Ужгорода.

Вчора, 21 листопада, йому оголосили про підозру щодо вчинення кримінального правопорушення за частиною 3 статті 190 Кримінального кодексу України (Шахрайство). Вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу, повідомив відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: