Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Києві оголосили ціни на квитки на "Євробачення-2017"

Сьогодні стали відомі ціни на квитки на пісенний конкурс «євробачення-2017». Вартість оголосив керівник управління туризму Київської міськадміністрації Антон Тараненко.

У Києві оголосили ціни на квитки на "Євробачення-2017"


За його словами, вартість квитків варіюватиметься від 20-30 до 100 євро.

Їх продаватимуть на 9 єврошоу - шість генеральних репетицій, два півфінали і фінал.

При цьому, за його словами, початок продажу квитків залежить від двох факторів: перший – коли організатори визначаться із компанією, яка займеться бронюванням і реалізацією квитків. Другий – коли буде затверджений план схеми залу Міжнародного виставкового центру (МВЦ), де відбудеться конкурс.

"Ціни на квитки формують НТКУ і Європейський мовний союз. Аналізуючи ціни на минулих конкурсах, квитки коштуватимуть від 20-30 до 100 євро. Потрапити на репетиції буде дешевше, а на півфінали і фінал - дорожче", - пояснив Тараненко.

Нагадаємо, 1 січня 2017 року Київ отримає символічні ключі від «Євробачення». «Ключі» передасть мер цьогорічного господаря «Євробачення» – міста Стокгольм – Карін Ваннгорд.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: