Вхiд на сайт
Авторизацiя

Мукачівські патрульні виявили у нервового водія заборонені речовини (ВІДЕО)

20 листопада близько опівдня екіпаж мукачівських патрульних отримав анонімне звернення про те, що на вулиці Закарпатській знаходиться автомобіль Ford, у якого документи не відповідають дійсності.

Мукачівські патрульні виявили у нервового водія заборонені речовини (ВІДЕО)


Патрульні миттю відреагували і за кілька хвилин відшукали потрібний транспортний засіб. Водій Ford Mondeo знаходився в автівці. Під час спілкування з полісменами чоловік почав помітно нервувати.

Патрульні вирішили провести поверхневу перевірку, адже мали достатньо підстав вважати, що громадянин може приховувати заборонені речовини. Підозри правоохоронців підтвердилися, коли під час огляду вони виявили у нього шприц з білою кристалічною речовиною та поліетиленовий пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору.

Чоловіка негайно затримали. В його діях вбачаються ознаки злочину. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, повідомили в УПП Ужгорода та Мукачева.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: