Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стало відомо, чого найбільше бояться українці (ОПИТУВАННЯ)

Стало відомо, чого найбільше бояться українці (ОПИТУВАННЯ)
Багато респондентів бояться колапсу влади, що призведе до подальшого поглиблення кризи. Більшість населення України – 75,4% – побоюється подальшого економічного падіння та зубожіння.

Про це повідомив кандидат політичних наук Олексій Якубін з посиланням на результати дослідження, проведеного Інститутом публічної політики і консалтингу ІНПОЛІТ спільно з Independent British Council of Foreign Relations за фінансової підтримки асоціації випускників Robert Gordon University у Великій Британії.

Так, згідно з даними дослідження, 58,6% опитаних бояться знецінення української валюти щодо інших валют, 45,8% респондентів бояться колапсу влади, що призведе до подальшого поглиблення кризи. Дослідження також засвідчило, що 42,4% українців бояться зовнішньої агресії з боку Росії, 31,1% респондентів остерігаються зростання корупції.

Дослідження проведено методом телефонного опитування з 1 по 11 листопада, всього опитано 2 тис. 240 респондентів, які мешкають у 120 населених пунктах всіх областей України (за виключенням АР Крим та окупованих районів Донецької та Луганської областей). Похибка дослідження 2,8%.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: