Вхiд на сайт
Авторизацiя

Нічна стрілянина на Закарпатті: поліція розпочала кримінальне провадження

На Рахівщині у селі Біла Церква відбулась перестрілка між місцевими через борги. Є поранені, розпочато кримінальне провадження

Нічна стрілянина на Закарпатті: поліція розпочала кримінальне провадження


Вночі 19 листопада в Рахівську поліцію надійшло повідомлення з районної лікарні про те, що до них доставлено двох чоловіків із вогнепальними пораненнями. В лікарню прибула слідчо-оперативна група.

Потерпілими виявилися два жителі смт.Солотвино й Біла Церква Рахівського району віком 44 і 31 рік. В одного була роздроблена кістка ноги, в іншого куля пройшла через ногу навиліт.

Обидва потерпілі та їхні родичі категорично відмовляються писати заяви в поліцію й надавати будь-які пояснення з цього приводу. На даний час обидва перебувають на лікуванні за межами Закарпаття.

Як встановили оперативним шляхом працівники поліції, у Білій Церкві близько 2.30 ночі 19 листопада, в центрі села біля автобусної зупинки, сталася «розборка» через боргові зобов’язання між особами, які займаються контрабандою цигарок. Особу нічного стрільця поліція вже встановила – це 41-річний житель Білої Церкви, котрий заборгував потерпілим гроші. Стріляв він із пістолета іноземного виробництва, на місці події знайдено з десяток гільз.

Сам підозрюваний переховується, його розшукують.

За даним фактом Рахівська поліція розпочала кримінальне провадження за ст.296 ч.4 Кримінального кодексу України (Хуліганство із застосуванням зброї). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Слідство повинно встановити, чи були інші учасники нічного інциденту в Білій Церкві, повідомив Відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: