Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатців під час семінарів навчатимуть як розпочати власну справу

Угоду про співробітництво 17 листопада уклали директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Закарпатської обласної державної адміністрації Денис Ман та директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

Закарпатців під час семінарів навчатимуть як розпочати власну справу


Першим кроком реалізації угоди про співпрацю буде проведення циклів семінарів, тренінгів у районах та містах області для незайнятого населення за тематикою: як розпочати власну справу та бізнес-планування у підприємницькій діяльності.
В ході семінарів приділятиметься увага проблемам адаптації до ситуації на ринку праці, формуванню особистого професійного плану, враховуючи вимоги до очікуваної роботи, трудовий досвід, рівень освіти, стан ринку праці, вимоги роботодавців. Заняття сприятимуть підвищенню власної активності безробітних в процесі пошуку роботи.

Навчання для незайнятих громадян передбачені заходами Програми розвитку малого та середнього підприємництва в області на 2015 – 2016 роки.

Семінари-тренінги відбудуться:
21.11.2016 у Свалявському районному центрі зайнятості
22.11.2016 у Перечинському та Великоберезнянському РЦЗ
23.11.2016 у Тячівському та Хустському РЦЗ
13.12.2016 у Воловецькому, Міжгірському РЦЗ
14.12.2016 у Іршавському та Виноградівському
20.12.2016 у Рахівському РЦЗ, - інформують у департаменті економічного розвитку та торгівлі Закарпатської ОДА.

Закарпатців під час семінарів навчатимуть як розпочати власну справу



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: