Вхiд на сайт
Авторизацiя

Право на субсидію: Зубко розповів, до яких пір будуть існувати виплати

Право на субсидію: Зубко розповів, до яких пір будуть існувати виплати


Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко заявив, що вважає необхідними знайти заходи, які дадуть можливість заробляти населенню, а не розраховувати на гроші від держави, у вигляді субсидії.

«Будуть прийматися ті заходи, які в першу чергу дозволять підвищити соціальні стандарти, і зробити таким чином, щоб люди могли заробити ці гроші, а не отримувати, як субсидію від держави», - повідомив він.

Однак, підкреслив міністр, поки що субсидії будуть виплачуватися до тих пір, поки вони потрібні населенню.

«Субсидії – не є метою для того, щоб взагалі перетворювати ті платежі, якими ми фінансували дефіцит «Нафтогазу», перетворювати в субсидії. Субсидії є тимчасовим захистом ... вони будуть існувати до тих пір, поки потрібні людям», - сказав він.

Але з іншого боку, за його словами, потрібно зробити таку захисну систему, яка дозволяє кожному громадянину, якщо у нього немає сьогодні доходу офіційного більше, ніж 15%, то, що стосується комунальних платежів, держава повинна його захистити.

Раніше, міністр уже висловлював думку, що вважає субсидії дотацією бідності.

«Субсидії – це дотація бідності, а не захід для економії енергоресурсів», - говорив Зубко.

При цьому, міністр впевнений, що в 2016 році вистачить коштів для надання субсидій.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: