Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді в ДТП загинув мотоцикліст: розпочато кримінальне провадження (ФОТО)

В Ужгороді в ДТП загинув мотоцикліст: розпочато кримінальне провадження (ФОТО)
Обідньої пори 19 листопада на виїзді з м.Ужгорода сталася ДТП із летальними наслідками. Під час обгону мікроавтобуса 29-річний водій мотоцикла «Хонда» потрапив під зустрічний автомобіль і від отриманих травм загинув.

Близько третьої години дня 19 листопада на вул.Гагаріна в м.Ужгороді сталася ДТП зі смертельними наслідками.

29-річний житель Ужгорода їхав мотоциклом «Хонда» вулицею Гагаріна в напрямку м.Мукачева. Мотоцикліст пішов на обгін мікроавтобуса «Мерседес Спринтер», але не впорався з керуванням і зачепив його. Мотоцикл кинуло під зустрічне авто, теж «Спринтер».

Внаслідок ДТП мотоцикліст помер на місці пригоди.

Експертиза зафіксувала, що обидва водії «Мерседесів» були тверезі.

За фактом порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть людини, поліція розпочала кримінальне провадження. Обидва автомобілі та мотоцикл поміщено на спецмайданчик Ужгородської поліції. Усі обставини трагічної аварії з’ясує слідство.
В Ужгороді в ДТП загинув мотоцикліст: розпочато кримінальне провадження (ФОТО)


Відділ комунікації поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: