Вхiд на сайт
Авторизацiя

Названо найвигідніші робочі місця в Україні

Аналітики сайту rabota.ua озвучили топ-5 найбільш затребуваних вакансій листопада. Перше місце в цьому списку посіла юридична вакансія – корпоративний юрист від HR BP Recruiting (остання відбирає претендентів для великої міжнародної компанії).

Названо найвигідніші робочі місця в Україні


Раніше в подібних рейтингах юристів не було, тож вал резюме виявився для рекрутерів несподіваним, але одночасно і передбачуваним, оскільки сьогодні знайти роботу юристам непросто.

Солідна посада від серйозної компанії і заробітна плата 18 тис. грн дозволила вакансії збирати по 86 відгуків на день.

На другому місці опинилася посада персонального водія керівника від компанії “Українські вертольоти”.

Роботодавець обіцяє офіційне працевлаштування, але вимагає від кандидата наявність досвіду безаварійного водіння на автомобілях представницького класу від 7 років, знання бізнес-етикету і готовність до ненормованого робочого дня. Вакансією цікавилося по 62 кандидати щодня.

Третє місце рейтингу займає вакансія для всіх, проста і невигадлива – оператор з розміщення оголошень від компанії “Україна Позик!” Зарплата – всього 3 тис. грн. на місяць.

Втім, 58 кандидатів щодня заявляли про свою готовність за таку скромну винагороду розміщувати рекламу на інтернет-дошках оголошень, форумах і в соцмережах. Привернула їх, очевидно, можливість роботи на дому за вільним графіком і щоденні виплати, припускають в rabota.ua.

На четвертому місці в топовому списку – посада керівника адміністративного відділу від Web Sun Group. Перспектива працювати в ІТ-компанії, нехай навіть і не програмістом, привертала 49 кандидатів щодня.

Шукачів спокусили комфортний сучасний офіс в БЦ “Гулівер”, висока ставка плюс бонуси і участь в цікавих проектах.

Замикає рейтинг посада фінансового директора (роботодавець не називається).

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: