Вхiд на сайт
Авторизацiя

Затримано чоловіків, які напали на жінок у Сваляві

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо двох чоловіків, яких затримала поліція, підозрюючи у розбійному нападі в Сваляві

Затримано чоловіків, які напали на жінок у Сваляві


В Свалявське відділення поліції звернулася мешканка райцентру та повідомила, що на неї та її подругу на вулиці Верховинській напали двоє невідомих. Чоловіки нанесли їм тілесні ушкодження та забрали сумочку з телефоном, ключами, банківськими картками та грошима.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що нападники для розбою вибрали неосвітлену частину узбіччя дороги. Жертвами чоловіків стали 42-річна жителька Сваляви, яка поверталася з роботи в Мукачеві, та її 53-річна подруга. Останню з травмою ока госпіталізували для надання медичної допомоги до Свалявської районної лікарні.

За даним фактом розпочато досудове розслідування кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб. Правоохоронці оперативно встановили осіб, які підозрюються в розбої. Ними виявилися 18-річний та 21-річний мешканці Сваляви, обоє вже притягувалися до відповідальності за майнові злочини. У чоловіків вилучено вкрадений мобільний телефон, їм оголошено про підозру. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: