Вхiд на сайт
Авторизацiя

Відомий закарпатський кондитер отримає відзнаку від Москаля

Відомий закарпатський кондитер отримає відзнаку від Москаля


У вівторок, 15 листопада,Геннадій Москаль вручить нагороди відомому закарпатському кондитеру Ігорю Бондаренку, а також шоколатьє Людмилі Дубіш («Кондитерський дім «Бондаренко»), котра стала призером міжнародного конкурсу в Німеччині.

Закарпатка Людмила Дубіш у складі української збірної завоювала срібну медаль кулінарної олімпіади, яка відбулась 25 жовтня у м.Ерфурт (Німеччина).

Вручення нагород відбудеться о 12.00 у камінній залі Закарпатської ОДА, запрошуємо засоби масової інформації. А зранку в атріумі облдержадміністрації пройде виставка кондитерських композицій переможця конкурсу.

Для довідки: кулінарна олімпіада в Ерфурті – гастрономічний захід, який відбувається раз на чотири роки, і вважається одним із найбільших з’їздів кухарів на планеті. Цього року в олімпіаді взяли участь тисяча кулінарів – представники 42-х країн.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: