Вхiд на сайт
Авторизацiя

Курйоз на трасі Київ-Чоп: патрульні 15 км наздоганяли п'яного водія снігоочисника (ФОТО)

Курйоз на трасі Київ-Чоп: патрульні 15 км наздоганяли п'яного водія снігоочисника (ФОТО)


Про це інформує прес-служба Патрульної поліції на своїй сторінці у Facebook.

«Вночі на трасі Київ-Чоп патрульні помітили КАМАЗ, який розчищав дорожнє покриття від снігу. Водій поводився неадекватно, створював аварійні ситуації. Патрульні вирішили зупинити вантажівку, але законні вимоги поліцейських водій проігнорував і почав втікати у напрямку міста Сколе», - йдеться у повідомленні.

Переслідування тривало 15 кілометрів. Патрульні здійснили маневр і заблокували автомобіль. Водій перебував в стані алкогольного сп’яніння і не мав жодних документів при собі. Чоловік вирішив тікати у напрямку гір, залишивши автомобіль відчиненим.

Патрульні наздогнали його і доставили у відділ поліції для встановлення особи. Згодом чоловіка відвезли до медичного закладу для перевірки на стан сп’яніння. Результат – 0,64 проміле. На водія склали протоколи за керування у нетверезому стані та за невиконання законної вимоги поліцейських про зупинку. Також винесли об’єднану постанову за відсутність документів та порушення правил дорожнього руху.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: