Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 13-19 листопада: Леви будуть багатьох дратувати, а Стрільцям потрібно частіше усамітнюватися

Астролог Любов Шехматова розповіла, чого чекати різним знакам зодіаку на цьому тижні

Гороскоп на 13-19 листопада: Леви будуть багатьох дратувати, а Стрільцям потрібно частіше усамітнюватися


ОВНИ. Без взаємної любові ви зараз як птах з підбитим крилом. Втім, диктувати свою волю доля не велить, пристосовуйтеся до правил гри постійного партнера (мудрого і харизматичного), він відповідає вашому ідеалу і його інтереси – святе. Зберігайте вірність і рухайтеся в ногу до спільної мети. Вона об'єднає. Виявляти егоїзм, "ходити наліво" заборонено.

На службі успішна пора, де слід продемонструвати ділову кмітливість, вчитися на ходу професійним премудростям і чарувати керівництво. Чоловіки, якщо шефиня жінка -ви на коні. "Лямурная інтрижка" дасть позитивний імпульс кар'єрі, бізнесу.

Якщо не вистачає знань, їх неодмінно слід добувати. Вчіться, саме час піти на курси підвищення кваліфікації. Стимул до роботи є. Це не тільки гроші, але і кар'єрні бонуси.

Тримайтеся Водоліїв.

ТЕЛЬЦІ. Вам належить вдосконалити парні відносини на особистому і діловому терені. "Я" плюс "Ти" дорівнює гармонія. Холостякам саме час розставити акценти і визначитися, з ким із претендентів об'єднати долі. Одружені вкотре усвідомлюють, що є одним цілим, пов'язані між собою як нитка з голкою. Тому любіть один одного і облаштовувати сімейне гніздо. Але без ультиматумів, вимоги супутників зараз домінують. Ваше щастя – в максимальній самовіддачі.

В кар'єрних сфері зберігається високий темп. Не лінуйтеся, не перебирайте завданнями, а беріться за будь-яку роботу (вона благословенна) і трудіться з творчим натхненням – тоді гаманець не спорожніє. Для роботодавців ви на вагу золота, поповнюєте в колективі фонд найцінніших кадрів.

БЛИЗНЮКИ. Мобілізуйте основні ресурси в трудове русло, тут гаряча жнива, все кипить. Ледарям ганьба! Хочете більше заробити – демонструйте високий професіоналізм, з радістю беріться за додаткові зобов'язання, поважайте службовий колектив. На посадовий престол далеко не рвіться (одержимі кар'єристи зваляться вниз), він поки що закритий. Навколо конкурентна атмосфера, де від вашого дипломатичної майстерності, інтелекту, освіченості залежить майбутнє. Не лізьте на рожен там, де суперники захищені бронею прагматизму, а вчіться співпрацювати з урахуванням спільних інтересів. Вчасно сказане мудре слово зараз має величезну силу.

В особистому житті доленосні часи: ваш орієнтир – благовірні. Іспит на зрілість в союзі триває, тому, щоб вас не "бортонули" (у них кар'єрні проблеми), ходіть по струнці під їх диктовку, "розкуркулюйте" скромно і любіть всім серцем. Загальні ідеали зцементують, а ось професійні проблеми можуть нашкодити відносинам.

Більше контактуйте зі Стрільцями, ви потрібні один одному.

РАКИ. Штурм любовного олімпу в розпалі, градус пристрастей високий, якщо хтось сподобався, серце заспівало – швидше до бою! А якщо взаємний імпульс спізнюється, не біда, вам визначено місія романтичного "детонатора", змініть стратегію дій, можливо, тут не вистачає духу змагань. Головне – не грати в одні ворота! Якщо вас приваблюють Дон Жуани, це від лукавого.

На службі доленосна вулканічна пора, обережно нав'язуйте свої думки і погляди. Вимоги колег, роботодавців – святе. Хочете їх "розкошелити" – оригінально підтанцьовуйте в ролі прогресивного професіонала. Сподобаються ваші шедеври – отримаєте гідну нагороду. І неодмінно подружіться з діловими компаньйонами, а старих друзів залучайте до співпраці. Ділову платформу допоможуть створити товариші і подруги. І ваша комунікабельність, аналітичний розум тут стануть золотим козирем.

ЛЕВИ. Не впадайте у відчай, зараз, на жаль, ви багатьох будете дратувати, якщо в чомусь перегне палицю, що створить наелектризовану атмосферу. Контролюйте свою поведінку, "підігравайте" вчасно оточуючим. Йти наперекос не можна. Нині вони "диригують" обставинами.

Якщо вами керують бажання любити, але обрана "жертва" не доступна, потерпіть, це через кармічні причини.

Зараз ви повинні створити надійний домашній тил, пожертвувавши себе на вівтар сімейного благополуччя, фамільні цінності – святе. Джерело життєдайних сил, творчої наснаги – під рідним дахом, а любовного натхнення – на роботі (у чоловіків можливі службові романи). Займіться домашнім благоустроєм, відновіть затишну психологічну ауру в родині.

На службі вдала смуга, робота подарує радість і матеріальний прибуток.

ДІВИ. Ваше завдання – створити комфортну сімейну обитель. Ладнайте з милими, воркуйте голубом, слухаючи його серцем, проникайте в потаємні психологічні тайники, а потім "гіпнотизує", переконуйте те, що хочеться. Ви володієте магічною силою слова і здатні запрограмувати навіть випадкового знайомого (якщо спалахнула симпатія) на любов. Головне – не пропустити вперед конкурентів. За власне щастя потрібно боротися.

На службі прибуткова пора, шлях бажань устелений трояндами успіху. Працьовитість, крокуючі в ногу з прогресом, врешті-решт знайдуть свою золоту жилу і будуть "клепати" гроші.

Будьте уважні, протягом тижня розкриються багато таємниць.

Тримайтеся Стрільців, вони допоможуть розрулити багато проблем.

ТЕРЕЗИ. Ви щасливчик, володієте великими ресурсами (творчими, енергетичними, розумовими, сексуальними, матеріальними), маєте великий вплив в соціумі, що багатьом не дано. Визначтеся, що вам потрібно для повного щастя в цьому житті, щоб не тринькати цей дар на вітер, і раціонально дійте. Хочете бути коханими і багатими – більше віддавайте, не шкодуючи серця, гаманця, часу, інтелекту. Одночасно розширте сферу комунікацій. Знайомства, спілкування є доленосними, але не прогавте зрадника або шпигуна, пропускайте всіх через фільтр довіри. Втім, в даний час ви самі можете (інтуїтивно і аналітично) стати "детектором брехні", вивести на чисту воду шахраїв і аферистів.

Для підтримки вогню в рідному вогнищі підкиньте туди любовного пального і більше бувайте вдома.

СКОРПІОНИ. Вас хоч в космос запускай, енергія б'є невичерпним ключем, і якщо її направити в практичне русло, результати перевершать усі сподівання. Але остерігайтеся провокацій, це лукавий плете спокусливі тенета, щоб штовхнути на гріховні вчинки. Показуха, блефування – це його почерк.

Зараз життя набирає запаморочливі обороти, манить надихаючими перспективами, але туди без корінної трансформації себе доля не пускає. Позбавляйтеся від поганих звичок, духовно відроджується, спалюючи баласт негативного минулого досвіду. Якщо поставили мету зійти на кар'єрний олімп, дати поштовх бізнесу, розбагатіти – тут поки що кармічні перепони. Втім, за допомогою друзів і знайомих дещо вдасться. До ваших послуг також благодійні джерела прибутку. Опікайте родину, тут ваші зусилля принесуть максимум продуктивності.

СТРІЛЬЦІ. Якщо налаштовані йти до мети ва-банк – це правильне рішення, за ним майбутнє. Однак якась незрима сила не пускає. Чому? Насправді ви – заручник кармічних "завалів" в житті, створених власними (і чужими) помилками в минулому. Як на роботі, так і в сім'ї. Тому, коли особистий "навігатор" дає збої, не панікуйте, а "розгрібайте" "те", що пропонують обставини. Дискретна динаміка руху "крок вперед – крок назад" повністю вписується в нинішній темп. Найчастіше усамітнюйтеся, наодинці йтиме інтенсивна підзарядка енергоресурсами, голос совісті підкаже правильне рішення.

Тримайтеся дружнього оточення, тут ви королі на святі братства, пронизаного одним духом спільних ідеалів, цінностей. З фінансами теж все чудово, купуйте заплановані добротні речі.

А показуха, дефіле – це підступи нечистого, який штовхає на гріховну орбіту.

КОЗЕРОГИ. Ви чарівні, сексапільні, надихає протилежну стать, створюйте святкову атмосферу, об'єднуючись з людьми високої духовної культури, і будьте щасливі. Втім, це одна сторона медалі. Друга показує, що все таємне стане явним, підступні недруги покажуть справжній лик, тому будьте щирими, чи не лицемірте, що не брешіть, навіть коли, на перший погляд, солодка брехня доцільніше гіркої правди. Вчасно прикушує мову, щоб не бовкнути зайвого. Все йде по волі Бога. Секретні інформаційні підвали відкриються, і ваша сутність для оточення з'явиться, як на долоні, у всій "красі".

Тема дружби – найактуальніша. Як бути справжнім другом, щоб зміцнити дружні узи, показуйте на власному прикладі, бо тут темні сили паскудять, щоб вкрасти у вас відданих друзів. Не піддавайтеся на провокації. Якщо маєте улюбленого друга, бережіть його як зіницю ока.

ВОДОЛІЇ. Вам належить розриватися між домівкою і роботою, як між молотом і ковадлом. Перш за все потрібно активізувати бізнес, пристрасно рухатися до кар'єрних вершин, які обіцяють реалізацію професійного покликання, тягнуть соціальним престижем. Тут творча енергія б'є фонтаном. Але вра^-^те, якщо ваша мета ілюзорна, отримаєте дірку від бублика.

Доленосний вектор вказує на дружбу з людьми, де матеріальні інтереси можуть стати яблуком розбрату. Тому поступайтеся, не збіднієте, справжню дружбу не купити ні за які гроші. І це момент істини. Фортуна вас надзвичайно плекає, що окрилює на великі справи. Особливо в літературній, видавничій, рекламній, релігійній сфері, далеких регіонах.

Будьте миротворцями, не зіштов^-^те людей лобами, свято дотримуючись посадової субординації. Гармонізує відносини "батьки-діти", а якщо виникають конфлікти, миттєво від них тікайте, приборкавши агресію. Зараз окаянна вам може добре зіпсувати життя.

РИБИ. Якщо прагнете створити навколо досконале суспільство, де люди подібні ангелам: одухотворені, мудрі, благородні, з якими можна досягти у всьому ідилії – це чудово. Тоді і багатого спонсора знайдете. На службі слід проявляти ділову кмітливість, палати творчим ентузіазмом, заручившись підтримкою друзів. І неодмінно активізувати кар'єрні амбіції. Навіть якщо тут непробивна стіна. Адже це – тимчасова кармічна перешкода.

Якщо з шефом коса найде на камінь, поступіться по-дружньому, навіть якщо вам це на шкоду. Щастя прийде через друзів, намагайтеся якомога більше зав'язати дружніх зв'язків з різними людьми.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: