Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті правоохоронці затримали п'ятьох велокрадіїв за добу

В Ужгороді, Берегові, Воловці і в Ужгородському районі було затримано любителів чужих байків. Тепер їм доведеться відповідати за свої дії.

На Закарпатті правоохоронці затримали п'ятьох велокрадіїв за добу


Житель Ужгорода повідомив поліції про зникнення його велосипеда з вулиці Фединця. Чоловік розповів, що лишив ненадовго транспортний засіб у людному місці. Як встановили працівники кримінальної поліції Ужгородського відділу поліції, велосипед заявника викрав 32-річний ужгородець. Підозрюваний уже має дві судимості – за скоєння розбійного нападу та незаконне поводження зі зброєю.

У селі Минаї Ужгородського району з двору місцевої жительки вночі викрали велосипед марки «Тотем». Крадія затримали розшуківці разом із дільничними. Ним виявився 16-річний ужгородець.

Третій велосипед – марки «Крос» викрали з під’їзду багатоповерхівки в смт. Воловець. Цю крадіжку також вчинив підліток, 10-класник місцевої школи. Попри юний вік, хлопчина вже має судимість за скоєння крадіжок.

Ще два велокрадії попалися берегівським правоохоронцям. Два 18-річні хлопці викрали з чужого подвір’я велосипед. У скоєному юні крадії зізналися, вилучено речові докази.

За всіма цими фактами поліція розпочала кримінальні провадження. Триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: