Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті за згубну звичку господар заплатив власним життям

Сьогодні, 11 листопада о 04:43 до Служби порятунку «101» надійшла заява про пожежу в надвірній споруді (літня кухня), що в с. Довге Іршавського району. На місці події було виявлено тіло 74-річного власника обійстя.

На Закарпатті за згубну звичку господар заплатив власним життям


Зі слів його дружини, близько третьої ранку вона прокинулася від того, що почула запах чадного диму, який просочувався через вікно житлового будинку. Жінка поспішила в літню кухню, яка стоїть поруч. Всередині надвірної споруди спостерігалося сильне задимлення, але вона все ж зуміла знайти чоловіка та витягнути його на вулицю. Однак, господар вже не потребував жодної допомоги. Жінка самотужки залила водою тліючий матрац, цим самим ліквідувала загорання. Опісля про все сповістила оперативні служби.

Осередком пожежі стало ліжко на якому відпочивав загиблий. Ймовірніше за все, перед сном він вирішив закурити. Пожежею пошкоджено матрац. Остаточну причину загибелі людини встановлюють експерти-криміналісти, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: