Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатський гурт "Рокаш" звернувся до прихильників із проханням (ВІДЕО)

Закарпатський гурт "Рокаш" звернувся до прихильників із проханням (ВІДЕО)
Відомі музиканти гурту Rock-H із Закарпаття на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук оприлюднили прохання до працівників радіо поширювати їхні пісні, щоб сприяти закону про квоти на українську музику.

До публікації гурт додав архів із 45 студійними треками, створеними за 8 років існування колективу, а це понад дві години безперервного звучання.

Публікація набула серйозної підтримки серед слухачів. Нині пост здобув понад 1100 уподобань та майже 600 поширень.

Існує стереотип, що в Україні бракує якісної україномовної музики, проте користувачі соціальних мереж висловлюють думку, що із задоволенням слухатимуть українських виконавців, аби тільки їх можна було почути у радійних ефірах.

Ви колега, знайомий, друг або родич працівника однієї з радіостанцій України? Тоді цей пост для Вас!
Гурт Rock-H просит...

Опубликовано Rock-H / Рокаш 3 ноября 2016 г.


Нагадаємо, що закон про квоти викликав багато дискусій серед представників радіо та шоу-бізнесу. Він передбачає збільшення частки пісень державною мовою до щонайменше 35% від загального обсягу пісень, поширених у кожному проміжку часу з 7.00 до 14.00 та з 15.00 до 22.00 години.

Жовтневий кліп Rock-H/Рокаш «До сонця близько» у співпраці з Іваном Поповичем:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: