Вхiд на сайт
Авторизацiя

Викладач із Ужгорода взяла участь у Всесвітній кулінарній олімпіаді (ФОТО)

Викладач із Ужгорода взяла участь у Всесвітній кулінарній олімпіаді (ФОТО)
Освітній портал Закарпаття інформує про те, що 22–25 жовтня в Німеччині відбулася Всесвітня кулінарна олімпіада-2016. На ній побувала й викладач Ужгородського торговельно-економічного інституту КНТЕУ кандидат економічних наук, доцент Алла Михайлівна Домище-Медяник..

Всесвітня кулінарна олімпіада – найпрестижніший гастрономічний захід серед професіоналів (кухарів, готельєрів, рестораторів, кондитерів, постачальників HoReCa), що проводиться у рамках Міжнародної виставки у сфері готельно-ресторанного бізнесу та кейтерингу Inoga-2016. Кулінарні змагання відбуваються раз на 4 роки і вважаються найбільшим з’їздом кухарів на планеті. Перша олімпіада кухарів відбулася в Німеччині в 1900 році.

Викладач із Ужгорода взяла участь у Всесвітній кулінарній олімпіаді (ФОТО)Цьогоріч у м. Ерфурт демонстрували свою майстерність близько 2000 кухарів із 52 країн світу. Олімпіаду відвідало більше 25 тис. глядачів. В історії Всесвітньої кулінарної олімпіади українська команда, яка вперше взяла участь у змаганнях, продемонструвала великі успіхи. Так, за підсумкамии Олімпіади представники України вибороли

2 золоті медалі,
4 срібні,
1 бронзову.
Ріске Людмила (золотий призер) та Русин Наталія (срібний призер) – студенти КНТЕУ освітньо-кваліфікаційного рівня “магістр” спеціальності “Готельно-ресторанна справа”. Рибчук Лариса (срібний призер) – аспірант кафедри технології і організації ресторанного господарства КНТЕУ.

Українська делегація ознайомилася з особливостями підготовки та умовами участі в Міжнародному кулінарному конкурсі з метою гідного представлення Національної олімпійської збірної з кулінарного мистецтва на наступній Всесвітній кулінарній олімпіаді–2020.

Участь національної команди кухарів у Всесвітній кулінарній олімпіаді сприяла формуванню іміджу України серед міжнародної кулінарної спільноти, підвищенню зацікавленості до національних кулінарних традицій, обміну професійним інноваційним досвідом, популяризації країни на міжнародному рівні.

Викладач із Ужгорода взяла участь у Всесвітній кулінарній олімпіаді (ФОТО)
Викладач із Ужгорода взяла участь у Всесвітній кулінарній олімпіаді (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: