Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 9 листопада

На сьогодні заплановано відремонтувати світлофор, покосити та прибрати сквер Масарика. Також продовжуються роботи з внутрішньоквартального ремонту.

Стали відомі плани ужгородських комунальників на сьогодні, 9 листопада


Працівники комунального підприємства КШЕП сьогодні в Ужгороді продовжують проводити внутрішньоквартальний ремонт вулиці Щедріна № 38. Про це повідомляє прес-служба міськради.

Також комунальники ремонтують світлофор на перехресті вулиць Грибоєдова-Собранецька.

Працівники «УжАгроміксу» косять та прибирають сквер Масарика, готують до висаджування дерев вулицю Мукачівську.

Працівники «Закрпателектробуду» міняють лампи на вулицях Перемоги, Говорова, Донського, Ватутіна (І. Фірцака), Мукачівській, Стефаника, Разіна, Болотинській, Єрмака (128-ої окремої гірсько-піхотної бригади).

Також в Ужгороді тривають капітальні ремонти вулиць. Зокрема, сьогодні готують до асфальтування вулицю Закарпатську, внутрішньоквартальну територію на Тлехаса, встановлюють бордюри на Підгірній. Працівники іншої підрядної організації продовжують капітальні ремонти Собранецької та "внутрікварталки" на Легоцького.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: