Вхiд на сайт
Авторизацiя

Поліція затримала другого учасника резонансного розбою у Виноградові: усі подробиці

Закарпатські правоохоронці затримали ще одного учасника розбійного нападу на АЗС у Виноградові, який забарикадувався від поліцейських в будинку та погрожував самогубством. Неповнолітнього злочинця затримано та взято під варту

Вчора, 8 листопада працівники поліції отримали оперативну інформацію про місце перебування другого із нападників, які 28 жовтня 2016 року вчинили розбійний напад на одну із місцевих АЗС у Виноградові.

Поліція затримала другого учасника резонансного розбою у Виноградові: усі подробиці


Хлопець перебував за місцем проживання у селі Смологовиця Іршавського району. Він зачинився в будинку та не впускав правоохоронців, погрожуючи самогубством. За попередньою інформацією у злочинця був пістолет та набої до нього.

Працівники поліції провели спецоперацію та затримали 16-річного учасника розбою. У нього було вилучено пістолет травматичної дії, з якого, ймовірно, і був здійснений постріл у груди 40-річному працівнику заправки.

Наразі злочинцю оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Щодо нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі проводяться оперативно-розшукові роботи для затримання останнього із злочинної групи.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: