Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Донбасі знову гаряче: є поранені серед українських військових

У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі за минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув, четверо отримали поранення.

На Донбасі знову гаряче: є поранені серед українських військових


Про це повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За словами речника, на луганському напрямку бойові дії велися за всією лінією фронту, а головною "гарячою точкою" було Кримське. Там окупанти двічі застосували 120-мм міномети.

Найбільшу кількість обстрілів з боку противника зафіксовано в Попаснянському районі. Противник також порушував режим тиші в Станично-Луганському районі, в районі Слов’яносербська і Новотошківского.

На донецькому напрямку було неспокійно у Луганському районі Зайцевого, в Майорську, в Авдіївці, а також в районі Донецького аеропорту.

Спікер Міноборони поінформував, що на маріупольському напрямку окупанти обстріляли Гнутове з 82-мм, 120-мм мінометів, 122-мм гармат. Також два потужних мінометних обстріли з боку противника зафіксовано в Красногорівці.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: