Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вчені з'ясували, чому смартфони можуть бути небезпечні для дітей

Науковці повідомили, що всі респонденти, задіяні в дослідах, щодня користувалися технологічними гаджетами протягом 4-8 годин

Вчені з'ясували, чому смартфони можуть бути небезпечні для дітей


Ініціатори нових досліджень повідомили, що під час проведення експериментів їм вдалося зафіксувати негативну закономірність, що стосується використання смартфонів і розвитку косоокості у дітей, передає "Сегодня".

Провідні науковці довели, що смартфони можуть стати причиною виникнення проблем із зором у дітей. Підсумки лабораторних і клінічних випробувань опубліковані в одному із зарубіжних журналів.

Слід зауважити, що авторами нових проектів стали фахівці з Південної Кореї. У реалізації дослідів взяли участь 12 дітей, вік яких варіювався від 7 до 16 років. Медики заявили, що до п'ятирічного віку у хлопчиків і дівчаток розвивається косоокість.
Найбільше подібних випадків реєструється в західних країнах. Лікарі стверджують, що на території Азії це захворювання практично не зустрічається.

Науковці повідомили, що всі респонденти, задіяні в дослідах, щодня користувалися технологічними гаджетами протягом 4-8 годин. Відстань між обличчям дитини і дисплеєм не перевищувала 20-30 сантиметрів.

9 з 12 малюків пройшли комплексну терапію, внаслідок чого хлопцям вдалося позбутися косоокості. Під час лікування пацієнтам заборонялося використовувати смартфони, планшети та інші пристрої.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: