Вхiд на сайт
Авторизацiя

Саакашвілі іде у відставку з поста голови Одеської ОДА

Михайло Саакашвілі іде у відставку з поста голови Одеської обласної державної адміністрації. Про це він заявив в ході виступу в Одесі.

Саакашвілі іде у відставку з поста голови Одеської ОДА


Саакашвілі підкреслив, що для нього “останньою краплею стали е-декларації”.

“Мені це все дійсно набридло. Я вирішив подати у відставку і почати новий етап боротьби. У мене не опустяться руки і я не втомлюся. І нехай вони не розраховують позбутися мене. Я той солдат, який йде стільки, скільки може, скільки треба. Скільки треба до перемоги, яка позбавить Україну від цього корупційного бруду, який капіталізує на крові наших солдатів, на жертвах Майдану. Я впевнений, що в Україні більше, ніж достатньо нових молодих, незаплямованих сил. Ми обов’язково об’єднаємося і закінчимо цю боротьбу перемогою України”, – заявив Саакашвілі.

Відзначимо, колишній президент Грузії очолив Одеську ОДА 30 травня 2015 року, днем раніше отримавши українське громадянство.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що глава Нацполіціі в Одеській області Лорткіпанідзе подав у відставку.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: