Вхiд на сайт
Авторизацiя

Цієї ночі в Ужгороді зафіксовано 10 правопорушень: подробиці від поліції

Закарпатська поліція за 8 годин патрулювання Ужгородом та районом виявила сім адміністративних правопорушень та три кримінальних. Серед них було розкрито дві крадіжки та один наркозлочин

Цієї ночі в Ужгороді зафіксовано 10 правопорушень: подробиці від поліції


З 20 години 5 листопада до 04 години 6 листопада на території міста Ужгорода та Ужгородського району було проведено оперативно-профілактичні заходи, в яких взяли участь більше п’яти десятків працівників поліції, серед яких – співробітники Ужгородського відділу поліції, рота поліції особливого призначення, відділ безпеки дорожнього руху, поліція охорони, кінолог та інші.

В ході проведених заходів перевірено місця можливого скупчення криміногенного елементу, торгові та розважальні заклади, автотранспорт. Загалом у ході патрулювання поліція поспілкувалася зі 124 особами, серед яких раніше судимі, ті, хто перебуває під адміністративним наглядом та інші групи населення.

Загалом виявлено сім адміністративних правопорушень, серед водіння в нетверезому стані, дрібне хуліганство, куріння в заборонених місцях, порушення правил адміністративного нагляду та невиконання батьками своїх обов’язків.

Такі оперативно-профілактичні заходи відбуваються для забезпечення правопорядку, протидії вчиненню протиправних діянь, покращення оперативної обстановки, запобігання правопорушенням, забезпечення належного публічного порядку та безпеки дорожнього руху в краї та відбуватимуться на всій території області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: