Вхiд на сайт
Авторизацiя

Синоптики розповіли якою буде зима на Закарпатті

2017 рік буде роком під знаком Місяця, що накладає певні стереотипічні особливості на формування погодних умов. Підготовка до зими почнеться вже з середини листопада, і в цьому місяці очікуються легкі заморозки та сніг.

Синоптики розповіли якою буде зима на Закарпатті


Зима буде холодною та сніжною і протриває за погодою навіть трохи довше, захопивши частину березня.

При цьому серйозних опадів у вигляді снігу та дощу в Закарпатті не очікується, тому варто очікувати хоч і морозної, але відносно сухої та сонячної зими.

Перший місяць зими – грудень – у Закарпатті буде помірковано морозним, середня температура повітря обіцяє не падати нижче -13... -15 градусів по Цельсію.

Основні морози в грудні припадуть на середину місяця, в першій половині не очікується великих опадів, тож можна спокійно виходити з дому без парасольки, не боячись промокнути.

Ближче до нового року, як завжди, станеться невеличке потепління та збільшаться опади, головним чином у вигляді мокрого снігу. Штормових вітрів також не очікується, у цьому плані погода буде спокійною.

У січні 2017 року погода в Закарпатті буде найхолоднішою за всі місяці наступаючої зими, хоча перші дні місяця будуть терпимими. В першій половині січня прогнозуються сильні опади, а стовбчик термометру в денний час опуститься до -15... -19 градусів по Цельсію.

Друга половина місяця принесе з собою серйозні морози, опадів буде мало, нічна температура різко знизиться. Наприкінці січня варто очікувати невеликого потепління, яке принесе з собою мокрий сніг.

Крім того, в цьому місяці варто очікувати також природних катаклізмів у вигляді сильного вітру. Пориви вітру можуть досягати 10-15 кілометрів на годину, а це означає майже штормове попередження.

Найбільш репрезентативним, помірковано холодним, таким буде лютий 2017 року. Хоч він і буде утримуватись в межах температурної норми помірно-континентального клімату, проте все одно буде холодніший ніж у попередні роки. На початку місяця температура буде доволі помірною як для зими, снігопади, що почнуться в кінці січня, будуть продовжуватись і в першій половині лютого і принесуть з собою деяке потепління.

Але в другій половині місяця слід очікувати серйозного похолодання і спуску стовбчику термометру на 4-5 градусів порівняно з середніми січневими температурами. Не виключені також різкі переміни в погодних умовах протягом цього місяця, так що краще бути до них готовим і тримати під рукою парасольку, а вдягатись, навіть якщо здається, що надворі тепло, з розрахунком на те, що будь-якої секунди погода може змінитись і застати вас зненацька.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: