Вхiд на сайт
Авторизацiя

У скільки українцям обійдеться новорічна ялинка

В Україні напередодні новорічних свят зростуть ціни на ялинки – порівняно із минулим роком вартість підвищиться в середньому на 10-15%.
У скільки українцям обійдеться новорічна ялинка

Про це повідомляє 24 канал.

Наприклад, за сосну до метра попросять від 80 до 400 гривень, за ялинку такої ж висоти доведеться заплатити не набагато менше – вартість двометрового новорічного дерева коливатиметься в районі півтори тисячі гривень.

Для тих, хто хоче заощадити буде і бюджетний варіант - садові центри пропонують орендувати новорічну ялинку за значно меншою ціною: за 350 гривень.

"Дерево привозять у горщику і укладається договір. Покупець спочатку оплачує всю вартість ялинки, а коли закінчується термін оренди, ми повертаємо 80%. Але якщо дерево засохне або його зашкодять – гроші не повертаються", – розповідають фахівці.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: