Вхiд на сайт
Авторизацiя

Трагічний випадок у Києві забрав життя закарпатця, ще один - у критичному стані

Двоє мешканців Закарпатської області, перебуваючи у нетверезому стані, вирішили перейти залізничні колії у невстановлених місцях. Не встигли - їх збив потяг...

Трагічний випадок у Києві забрав життя закарпатця, ще один - у критичному стані


Як повідомляють у поліції Києва, до чергової частини Солом'янського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на залізничних коліях навпроти зупинки громадського транспорту лежать двоє невідомих осіб, яких збив потяг.

На місце події терміново виїхала слідчо-оперативна група Солом'янського управління поліції столиці. Правоохоронці попередньо встановили, що потерпілі, перебуваючи у нетверезому стані, вирішили скоротити шлях та почали переходити залізничні колії у невстановленому місці.

Чоловіків терміново госпіталізували до лікарняного закладу, однак життя одного з них врятувати не вдалося, інший перебуває у критичному стані. Потерпілі чоловіки приїхали до столиці із Закарпаття у пошуках роботи.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 277 (Пошкодження шляхів сполучення і транспортних засобів) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування, аби з’ясувати обставини цієї трагічної події.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: