Вхiд на сайт
Авторизацiя

Керівництву УжНУ погрожують фізичною розправою

Керівництву УжНУ погрожують фізичною розправоюКерівництво УжНУ сьогодні, 2 грудня, оприлюднило звернення до студентів, аспірантів та співробітників. Наводимо текст повністю.

Шановні студенти, аспіранти, співробітники Ужгородського національного університету!

Вважаємо своїм обов’язком інформувати Вас про ситуацію, яка склалася навколо УжНУ.

2 грудня 2014 р. один із співробітників університету від імені Правого Сектору Закарпаття вимагав від керівництва вишу не допускати в приміщення на пл. Народна, 3, не надавати документи і, взагалі, перешкоджати роботі слідчої групи Головного слідчого управління МВС України, яка приїхала в рамках розслідування кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом підробки документів колишнім складом ректорату. Була озвучена погроза щодо фізичної розправи над керівництвом університету.

Того ж дня керівництво УжНУ офіційно звернулося до правоохоронних структур області з проханням розпочати розслідування цього випадку та гарантувати безпеку працівникам ректорату.

З метою запобігання можливим провокаціям, маніпуляції громадською думкою, дбаючи за безпеку співробітників університету і, враховуючи факт, що станом на 19.00 3 грудня 2014 р. немає жодної реакції правоохоронних органів Закарпатської області, вважаємо своїм обов’язком оприлюднити дане звернення.

Керівництво УжНУ


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: