Вхiд на сайт
Авторизацiя

Шокуючі подробиці вбивства в Ужгороді: поліція опублікувала ФОТО

Шокуючі подробиці вбивства в Ужгороді: поліція опублікувала ФОТО


Вчора, 1 листопада близько 21 години вечора до працівників поліції звернулися лікарі швидкої медичної допомоги і повідомили, що по вул.Василя Комендаря (Джамбули) в Ужгороді в під’їзді одного з будинків вони виявили тіло молодого чоловіка.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, працівники кримінальної поліції Ужгорода та експерти.

При огляді тіла експерт виявив численні ножові поранення у померлого. За цей час в одній із квартир правоохоронці знайшли чоловіка, руки якого були в крові. Як з’ясувалося – це батько потерпілого.

Чоловік зізнався працівникам поліції, що він вбив свого сина. Також, він розповів, що під час вживання спиртних напоїв між ними виникла сварка. Тоді 56-річний чоловік схопив ножа та наніс своєму 32-річному сину декілька ударів в область грудної клітини та в спину. Хлопець ще намагався втекти від батька, та вибіг на коридор загального користування, де медики і знайшли його померлим.

Працівники поліції затримали вбивцю згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За вбивство сина чоловікові загрожує до 15 років ув’язнення.

Шокуючі подробиці вбивства в Ужгороді: поліція опублікувала ФОТО



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: