Вхiд на сайт
Авторизацiя

Банду ужгородських "гастролерів" затримали у Луцьку

Банду ужгородських "гастролерів" затримали у ЛуцькуУ Луцьку правоохоронці затримали чотирьох чоловіків ромської національності із Ужгорода, які протягом жовтня вчинили на Волині низку квартирних крадіжок та грабежів.

Про це під час прес-конференції 1 листопада повідомив тимчасовий виконувач обов’язків начальника управління Нацполіції Волині Петро Шпига.

Правоохоронець повідомив, що 25 жовтня поліцейські затримали групу осіб, яких підозрюють у вчиненні крадіжок із квартир шляхом віджиму віконної рами та здійсненні двох грабежів. Чоловіків затримали поліцейські спільно із патрульними.

З’ясували, що чоловіки вели кримінальну діяльність на території області протягом 8-25 жовтня, пересуваючись автівкою. Двох із них заарештували на 2 місяці. Зараз правоохоронці збирають доказову базу, аби притягнути усю групу до відповідальності.

До слова, заарештовані чоловіки вже судимі раніше за крадіжки з помешкань та розбої, обидва ‒ 1990 року народження. «Дві інші особи також обґрунтовано підозрюються у вчиненні злочинів», ‒ додав Шпига.

Тож, їм невдовзі оголосять підозру у скоєнні ще 9 крадіжок та двох розбоїв. Про потенційних злочинців повідомив мешканець, який побачив під вікнами підозрілих осіб. Тому правоохоронці просять усіх лучан бути пильними та повідомляти про появу підозрілих сторонніх осіб.

Сектор комунікації поліції
Волинської області














Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: