Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді на Минайській збили велосипедистку: водій з місця ДТП зник (ФОТО)

Правоохоронці розшукали водія, автівку доставили на арешт-майданчик. У потерпілої жінки діагностували перелом.

В Ужгороді на Минайській збили велосипедистку: водій з місця ДТП зник (ФОТО)


Вчора, 31 жовтня, о 15:10 ужгородські патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Минайській близько опівдня автомобіль, марку якого свідки не запам’ятали, наїхав на велосипедистку і зник з місця пригоди. В результаті аварії жінка отримала перелом та потребувала допомоги лікарів.

Завдяки злагодженим діям патрульних та чергової частини Управління, переглянувши записи камер спостереження, вдалося встановили автівку, причетну до ДТП та особу водія. Кермувальника розшукали за місцем проживання в одному з сіл Ужгородського району. Сам чоловік участь в ДТП не заперечував, однак повідомив патрульним, що одразу після наїзду зупинився, щоб допомогти жінці і пересвідчившись, що вона не потребує допомоги, поїхав далі.

Транспортний засіб – ВАЗ 2107 – доставили на арешт майданчик, а водія у міськвідділ для надання пояснень по справі слідчим.

Патрульні нагадують - залишення місця пригоди є правопорушенням. Потрапивши у ДТП – негайно повідомте на 102 та дочекайтесь поліцейських.

В Ужгороді на Минайській збили велосипедистку: водій з місця ДТП зник (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: