Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські митники вилучили авто з підозрілим номерним позначенням кузова

Закарпатські митники вилучили легковий автомобіль «BMW 520 I», 1992 року випуску з українською реєстрацією, причина – неправдиві дані щодо номерного позначення кузова транспортного засобу.

Закарпатські митники вилучили авто з підозрілим номерним позначенням кузова


Співвітчизник повертався з Італії в Україну напередодні, 31 жовтня, обравши для перетину кордону та проходження митного контролю митний пост «Лужанка» Закарпатської митниці ДФС.

Як підставу для переміщення автомобіля через митний кордон українець подав свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.

Оскільки, згідно з інформацією, яка міститься в АСМО «Інспектор 2006», цей транспортний засіб не виїжджав за межі митної території України, враховуючи аналіз та оцінку ризиків, митники прийняли рішення щодо проведення поглибленого огляду авто.

В ході здійснення митного контролю виникли підозри щодо внесення змін в номерне позначення кузова транспортного засобу, в зв’язку з чим до митного огляду транспортного засобу був залучений експерт. В результаті встановлено, що деталь з номерним позначенням кузова вварена в автомобіль кустарним способом.

Таким чином, громадянин України перемістив через митний кордон України автомобіль «BMW 520 I» з приховуванням від митного контролю, шляхом наданням митному органу, як підстави для його переміщення документів, що містять неправдиві дані щодо номерного позначення кузова транспортного засобу.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачених частиною 1 статті 483 Митного кодексу України.

Наразі складено протокол про порушення митних правил, автомобіль вартістю майже 102 тис. грн вилучено, інформує ДФС у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: