Вхiд на сайт
Авторизацiя

Походження, традиції та символи Геловіна: що треба знати про наймістичніше свято

Походження, традиції та символи Геловіна: що треба знати про наймістичніше свято


У ніч проти 1 листопада у світі відзначають Геловін, однак люди вже почали підготовку до свята. Так, соціальні мережі рясніють креативними ідеями для геловінських костюмів та гримів, а у магазинах продається безліч прикрас для декорації будинку.

Люди вважають, що у цю містичну ніч проти 1 листопада відкриваються двері у потойбічний світ, а духи померлих приходять на землю, щоб знайти собі відповідне тіло.

Тому люди вдягають маскарадні костюми, роблять "ліхтарі Джека" та запасаються солодощами, аби відкупитися від нечисті. ТСН.ua вирішив розібратися, звідки пішла традиція святкування Геловіна, як це свято відзначають у різних країнах та що є головними символами події. Усю найцікавішу інформацію ми помістили в інфографіці.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: