Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Італії стався сильний землетрус (ФОТО)

В Італії стався сильний землетрус (ФОТО) Коливання земної поверхні відчувалися по всій Італії Сильний землетрус стався в неділю в центральній Італії о 07.41 (08.41 за Києвом), передає Сегодня.

Епіцентр був у 132 км на північний схід від Риму і в 67 км на схід від міста Перуджа, яке постраждало від землетрусу 26 жовтня.

За даними місцевого RAI TV, магнітуда землетрусу склала 7,1. На сайті Європейського середземноморського сейсмологічного центру (EMSC) повідомляється, що епіцентр землетрусу знаходився на глибині 10 кілометрів, його магнітуда склала 6,6.

Поштовх був такої сили і тривалості, що багато жителів італійської столиці, ще спали в цей час, прокинулися від того, що стіни будинків трясуться.

За останній тиждень це вже не перше сильний землетрус, який відчувають жителі багатьох міст центральної Італії.

В Італії стався сильний землетрус (ФОТО)
В Італії стався сильний землетрус (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: