Вхiд на сайт
Авторизацiя

Побачення з головним полісменом Закарпаття можна придбати за гроші

На Закарпатті стартував перший благодійний аукціон побачень. Його лотами стали відомі поліцейські, волонтери, військові, юристи та журналісти.
Побачення з головним полісменом Закарпаття можна придбати за гроші
Схема загалом традційна: одні люди пропоують свою кандидауру для побачення, інші змагаються на аукціоні за побачення. Всі виручені кошти підуть на допомогу діткам в сиротинцях , малозабезпеченим та бійцям в АТО .

Ставки приймаються до 4 листопада 2016 року.

Голосувати та робити ставки Ви можете за посиланням

Початкова ставка =20грн.

Щоб прийняти участь у ауціоні достатньо заповнити анкету за посиланням. Властя Негря сподівається також залучити до ідеї балгодійних побачень відомих закарпатців.

Так, начальник Управління патрульної поліції в містах Ужгороді та Мукачева Юрій Марценишин вже став благодійним "лотом" і тепер зустріч з головним полісменом краю можна придбати за гроші.

Ми щиро маємо надію, що ви проведете максимально весело Ваш час і тим самим допоможете діткам у сиротинцях та всім нужденним разом з нами.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: