Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгород у рейтингу найкомфортніших міст України: усі результати

Ужгород у рейтингу найкомфортніших міст України: усі результати


Український журнал «Фокус» оприлюднив рейтинг найкомфортніших міст України. Переможцем у списку став Львів, який відірвався від Києва майже на шість балів і отримав показник у 69,4.

До недоліків міста відносять дороге житло, невисокі зарплати, затори і дефіцит парковок. Головні переваги Львова – низький рівень злочинності, розвинена інфраструктура та відсутність складнощів із пошуком роботи.

Київ із 63,6 балла посів друге місце. Вадами життя у столиці назвали дороге житло та високі ціни, затори та високий рівень злочинності. Серед плюсів – високі зарплати та можливості знайти роботу, а також велика кількість міжміських сполучень.

Третє місце, із 61,6 балла, посів Хмельницький. Тут приємні ціни на продукти та одяг і висока інвестиційна привабливість. Недоліками вважаються низькі зарплати, поганий стан доріг та забрудненість Південного Бугу.

До першої десятки також потрапили Вінниця, Луцьк, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Харків та Рівне.

Під час складання рейтингу враховувалися економічний та екологічний фактори, безпека проживання, розвиток інфраструктури та громадська думка. До рейтингу не потрапили тимчасово окуповані Луганськ і Донецьк, а також Автономна республіка Крим.

Детально в інфографіці ТСН:




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: