Вхiд на сайт
Авторизацiя

Не взяв хабара: на Закарпатті митник відмовився від 400 гривень

Громадянка Угорщини намагалась спокусити грошима працівника митного посту "Лужанка". Той пропозицію не прийняв і викликав поліцію.

Не взяв хабара: на Закарпатті митник відмовився від 400 гривень


Старший державний інспектор митного посту «Лужанка» Закарпатської митниці ДФС відмовився від отримання неправомірної вигоди в сумі 400 гривень. Про це повідомляє ДФС у Закарпатській області.

Громадянка Угорщини пропонувала хабар працівнику митниці за безперешкодне ввезення транспортного засобу за документами, які не давали права здійснити митне оформлення та пропуск автомобіля на територію України.

Про пропозицію неправомірної вигоди інспектор повідомив начальника відділу, керівника та внутрішню безпеку ГУ ДФС у Закарпатській області. На місце події викликано оперативно-слідчу групу Національної поліції для подальшої фіксації факту та встановлення ознак кримінального правопорушення. Крім того на місце події прибули працівники УВБ ГУ ДФС у Закарпатській області для з’ясування обставин правопорушення.

Наразі, слідчим Берегівського ВП ГУ НП у Закарпатській області, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення, яке кваліфіковано за статтею 15 та статтею 369 Кримінального кодексу України.

Звертаємо увагу, що пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі карається штрафом від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: