Вхiд на сайт
Авторизацiя

«Майстерня змін»: як можуть співпрацювати Ужгород та довколишні села (ВІДЕО)

Співпраця Ужгорода та довколишніх сіл. Інститут міста спільно із фондом «Відродження», у рамках проекту «Майстерня змін», провели зустріч із громадою села Сторожниця.

«Майстерня змін»: як можуть співпрацювати Ужгород та довколишні села (ВІДЕО)


Обговорили, як перспективи та можливості можуть бути у міста і села, межі між якими стали майже непомітними. Основна мета зустрічі - налагодження діалогу з місцевими громадами.

Громада Сторожниці об'єднання із містом сприймає негативно. Каже, до діалогу готові, а у рамках децентралізації згодні стати об'єднаною громадою хіба із ближніми селами Ужгородщини.

У питанні об'єднання громад важливо знати також і думку ужгородців, адже жителі найближчих сіл активно користуються міською інфраструктурою. Детальніше у сюжеті "Uzh Inform":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: