Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доведено! На Закарпатті самі красиві жінки (ФОТО)

Доведено! На Закарпатті самі красиві жінки (ФОТО)Закарпатська красуня Беатріса Міндак отримала титул Віце-міс Україна 2014. Конкурс, на якому обирали найгарніших дівчат України, відбувся минулого тижня у Києві. Інша закарпатська красуня Анастасія Костич, учасниця світового конкурсу "Miss Globe International", увійшла у TOP 10 конкурсу і стала "Miss Khazar Islands".

Владислав Лакатош, офіційний представник Міс Україна в Закарпатті та офіційний представник "Miss Globe International" в Україні розповів, що дві закарпатські красуні два тижні тому здобули для області два поважні титули. «Конкурс «Міс Україна -2014» проходив 18 вересня у Києві і Беатріса Міндак стала Віце-міс,- каже Влад Лакатош. - Дівчина буде представляти Україну на світовому конкурсі «Міс світу». До цього Беатріса здобула перемогу на конкурсі «Міс Закарпаття».

Доведено! На Закарпатті самі красиві жінки (ФОТО)


Формат цьогорічного столичного конкурсу був дещо змінений, враховуючи події в країні. Вислів «краса врятує світ» сьогодні не дуже актуальний».
Беатріса Міндак, Віце-міс Україна 2014 розповіла, що сам конкурс протягом 2 днів. У перший вечір дівчата перезнайомилися між собою, а потім відвідали українських військових у госпіталі. «Вони були раді, що ми до них прийшли, - каже Беатріса. - Сам конкурс проводився скромно, не в Палаці «Україна», а в одному із столичних клубів». Дівчина закінчує 11 клас у Берегові. Каже, що наразі вільного часу не має, займається навчанням, планує вступати на стоматологічний факультет.

Доведено! На Закарпатті самі красиві жінки (ФОТО)


Анастасія Костич, учасниця світового конкурсу "Miss Globe International", яка стала переможницею у 2013 році на конкурсі «Міс Ужгород», повернулася із Баку, там 14 вересня й проходив світовий конкурс "Miss Globe International". «Я приїхала однією з перших учасниць, загалом брали участь 74 дівчини, програма була надзвичайно насиченою. Сам конкурс відбувався в 3 етапи: обирали спочатку з 70-ти дівчат, потім топ- 20, топ- 10 і топ- 5, - розповіла Анастасія. – Подарунком мені став тиждень відпочинку в Арабських Еміратах, семизірковому отелі та два персні з діамантами». За словами дівчини, це була велика честь - представляти Україну на найдавнішому конкурсі краси у світі, в якому у 1947 році перемогла Мерилін Монро.

zaholovok.com.ua


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: